Välkommen till Nybyggeskolan!

I en trygg miljö driver företagsamma och nyfikna elever sitt lärande. Nybyggeskolan genomsyras av flexibel undervisning med tydliga ramar och mål. Digitala verktyg är en naturlig del av vardagen och tillsammans möter elever och lärare dagens krav på kunskap och bygger därigenom för framtiden.

Vårterminen 2021

Vårterminen pågår mellan 11 januari till och med 11 juni

Våren är här och vi arbetar vidare med våra kunskapsmål.

2021-02-08

Om du är intresserad av att veta hur vi arbetar är du välkommen att ta kontakt med oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Hajk

Friluftsliv med idrotten

Varje vår åker årskurs 8 ut på vandring och övernattning med friluftslivet som tema.

2020-11-30

Under slutet av maj och början av juni åker elever i årskurs 8 ut på Hajk med idrotten. Det börjar med en vandring där man gör pauser för att laga mat och bygga vindskydd. När de kommer fram övernattar eleverna i tält. Aktiviteten genomförs som en del i ämnet idrott och hälsa för att uppnå kunskapskravet friluftsliv.

Om du är intresserad av att veta mer om hur vi jobbar med närheten till naturen så är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter under sidan Kontakt.

• Nybyggeskolan