Välkommen till Nybyggeskolan!

Nybyggeskolan är en grundskola med verksamhet från årskurs 7-9. På skolan driver företagsamma och nyfikna elever sitt lärande i en trygg miljö. Nybyggeskolan genomsyras av flexibel undervisning med tydliga ramar och mål. Digitala verktyg är en naturlig del av vardagen och tillsammans möter elever och lärare dagens krav på kunskap och bygger därigenom för framtiden.

Bild på förstoringsglas

Dags att söka skola

Nu är det dags att söka skola inför nästa höst!

Alla vårdnadshavare med barn som behöver önska skola inför årskurs 7 nästa höst har fått information hemskickad. Välkommen med en ansökan om du vill söka plats på någon av våra kommunala skolor! Webbansökan i e-tjänsten för grundskola är öppen mellan 10 januari 2023 och 7 februari 2023.

2022-11-25

I folder från Västerås stad Skolverksamheter kan du läsa om hur vi arbetar och om principen relativ närhet. Du ansöker om plats på våra skolor i e-tjänsten för grundskola.

Mer information om e-tjänsten och principen relativ närhet finns på vasteras.se. Välkommen med din ansökan senast den 7 februari 2023!

E-tjänst för grundskola

Information om att söka skola på Västerås stads webbplats

Tid och datum för öppet hus- årskurs 7

• Nybyggeskolan