Välkommen till Ormkärrskolan!

Det är viktigt att både barn och vuxna trivs och utvecklas och att både barn och vuxna tillåts att växa och bli individer med självförtroende och öppenhet mot andra. För att kunna nå dit, arbetar vi aktivt med vårt Värdegrundsarbete.

Värdegrund är att ge barnen lärande och utveckling för LIVET. Att arbeta med värdegrunden är ett långsiktigt arbete som sker från det ögonblick barnet föds och livet ut. Samarbetet med er som föräldrar är mycket viktigt och betydelsefullt. Tillsammans kan vi stötta ert barn på bästa sätt.

Välkomna att hälsa på i skolan när ni har möjlighet!

Dags att söka till förskoleklass

Nu är det dags att söka skola inför nästa höst. Vi behöver din ansökan senast den 7 februari 2021.

Du ansöker om plats i grundskolans e-tjänst. På vasteras.se under Barn och utbildning kan du läsa mer om hur vår e-tjänst fungerar. Vi behöver din ansökan senast den 7 februari.

2020-12-10

I vanliga fall bjuder vi in till informationsmöte i januari. Mötet är ersatt med ett digitalt bildspel som finns nedanför denna text. Där kan du du läsa mer om vad vi erbjuder. Kontakt oss gärna om du vill veta mer om våra arbetssätt. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Om du hellre vill lyssna på innehållet i bildspelet så gå sidan, Det här får du om du önskar plats hos oss och använd Talande webb.

• Ormkärrskolan