Välkommen till Ormkärrskolan!

Ormkärrskolan är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 6. På skolan finns även grundsärskola. Elever möts kontinuerligt både inomhus och utomhus i olika lärmiljöer. Pedagoger från fritidshem och skola möts och samarbetar varje dag. Alla medarbetare och elever jobbar aktivt med värdegrunden och utforskar ord som samarbete, kamratskap och empati. Skolan har ett eget fritidshem.

Har du sökt plats för ditt barn på vår skola?

Alla nya elever får ett välkomstbrev i maj med mer information inför skolstarten i augusti.

2022-05-05

Under våren var det dags att önska skola för dig som har barn som ska börja i förskoleklass hösten 2022. Besked om vilken skola ditt barn fått plats på skickades ut i början av april i grundskolans e-tjänst.

Under maj kommer alla nya elever kommer att få ett välkomstbrev från skolan.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att ringa eller mejla Kontaktcenter.

Varmt välkomna till oss hälsar vi alla nya elever!

Kontaktcenter
E-postadress: kontaktcenter@vasteras.se