Välkommen till Ormkärrskolan!

Det är viktigt att både barn och vuxna trivs och utvecklas och att både barn och vuxna tillåts att växa och bli individer med självförtroende och öppenhet mot andra.

För att kunna nå dit, arbetar vi aktivt med vårt Värdegrundsarbete.

Värdegrund är att ge barnen lärande och utveckling för LIVET. Att arbeta med värdegrunden är ett långsiktigt arbete som sker från det ögonblick barnet föds och livet ut.

Samarbetet med er som föräldrar är mycket viktigt och betydelsefullt. Tillsammans kan vi stötta ert barn på bästa sätt.

Välkomna att hälsa på i skolan när ni har möjlighet!

Snart är det sommarlov

Skolavslutningen den 10 juni närmar sig!

Nu är snart vårterminen slut och det är dags för skolavslutning.

VISA MER

Den 10 juni är det skolavslutning. Vi önskar alla ett fint sommarlov och hälsar både gamla och nya elever välkomna till terminsstarten den 18 augusti.

Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2020-2021

Glad sommar!