Länk till mer information om IST Home

Välkommen till Persboskolan!

Persboskolan är en grundskola i Skultuna för årskurserna 4-9.

Våra ledord är kunskap, närhet och gemenskap. Våra mötesplatser är anpassningsbara utifrån olika förutsättningar och behov. Hos oss samproducerar även det digitala med det analoga så att alla kan utvecklas.

Den egna förmågan och viljan att lyckas skapar stolthet och framtidstro. Här får alla möjlighet att nå sin fulla potential!

 

Den nya Persboskolan blir en del av en invånararena

Just nu gör vi den största satsningen i Skultuna på många år, den nya invånararenan som ska heta Drömfabriken.

Drömfabriken kommer bland annat att bestå av en ny Persboskola, nytt bibliotek och ny fritidsgård. Invånararenan blir en mötesplats för invånare efter skoltid.

Befintliga lokaler kommer att rivas för att göra plats för den nya byggnaden. När de nya lokalerna står färdiga är de moderna och anpassade till en digitaliserad värld. Vi planerar för att bygget ska vara klart 2026.Höstterminen 2023

Ny app för information och frånvaroanmälan

Höstterminen pågår mellan 16 augusti till och med 21 december 2023. Information från skolan hittar du i appen IST Home Skola. I appen gör du också frånvaroanmälan för ditt barn. Läs mer i nyheten.

2023-09-20

Så kommer du igång med IST Home Skola

Som vårdnadshavare med barn i kommunal skola använder du, från och med höstterminen 2023, appen IST Home Skola för att anmäla frånvaro, se schema, följa skolgången och ha dialog med skolan. Appen ersätter det tidigare systemet Vklass.


Ladda ner appen och glöm inte att se över dina kontaktuppgifter i appen så att skolan har rätt telefonnummer och e-post till dig. Läs mer på vasteras.se om hur du gör för att komma igång, eller vill veta mer om IST Home Skola.

IST Home - Västerås (vasteras.se)

Är du nyfiken på hur vi arbetar på skolan?

Om du är intresserad av vår skola och vill veta mer om vårt arbetssätt är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.


  • Du är här:
  • Persboskolan