Så här tycker medarbetarna

Vi är riktigt bra tillsammans!

Som medarbetare inom förskoleverksamheten är du det viktigaste vi har, det är våra medarbetare som får verksamheten att fungera. Du hjälper till att få en hel stad att fungera, genom att utveckla och ta hand om våra yngsta i samhället. Här kan du läsa mer om vad våra medarbetare tycker om att jobba hos oss.

Exempelbild

"Möts av glada barn"

Tarja Eriksson Gref - Barnskötare Romfartuna förskola

Jag åker varje morgon till arbetet och möts av glada barn med tindrande stjärnögon, detta ger mig positiv energi att tillsammans med mina kollegor arbeta för att ge barnen förutsättningar att utvecklas.

VISA MER

Hela arbetslaget arbetar tillsammans med våra mål i läroplanen, det skapar trygghet som gör att det blir roligt och lärorikt för alla som vistas på förskolan. Undervisningsgrupper och mötesplatser är en framgångsfaktor, jag får använda mina egna styrkor och får även ta del av de andra pedagogernas kunskaper och styrkor.

Vi arbetar alltid för en likvärdig förskola, barnen ges möjligheter att använda sina förmågor och utvecklas tillsammans med våra härvarande och medforskande pedagoger.