Länk till Vklass

Så här tycker vårdnadshavarna

Starten på det livslånga lärandet

Kanske är det dags för ditt barn att börja förskola för första gången, eller också ta nästa steg i sitt livslånga lärande. Oavsett om ditt barn är ny i förskolan eller ej, så hoppas vi få vara med på resan. Skultuna Utbildningsenhets skolverksamheter erbjuder ditt barn en god lärandemiljö från förskola till årskurs 9. Hos oss hittar du en verksamhet med kunnig personal där barnens trygghet, trivsel och utveckling är i fokus. Läs vidare här nedan för att se vad andra vårdnadshavare tycker om vår verksamhet.

"Pedagogerna är lyhörda"

Caroline Söderqvist, förälder till barn på Skultuna förskolor

I Skultuna finns engagerade och kreativa pedagoger som varje dag väcker barnens nyfikenhet såväl i skogen som i ateljén.

Pedagogerna ser barnen och ger dem förutsättningar att utveckla självständighet och lita på sin egen förmåga.
Vi upplever att det alltid finns tid för vårt barn och att pedagogerna gör allt för att barnen ska ha en meningsfull tid på förskolan.Det viktigaste för oss är tryggheten som vår dotter fått sedan hon började på förskolan.
Det har gjort att vi valt att inte byta förskola, trots att den inte alls ligger i närområdet där vi bor.

Förskoleenkäten

En gång om året skickar Västerås stad ut en enkät för att ta reda på vad barn och vårdnadshavare tycker om förskolan i Västerås. Resultatet använder vi för att utveckla vår verksamhet. Om du är intresserad av att veta vad vårdnadshavarna tycker om just vår förskola kan du läsa mer i enkätresultaten som finns på Förskola - Västerås (vasteras.se).