Länk till mer information om IST Home

Sök jobb hos oss

Så här är det att jobba hos oss

Att jobba i Skultuna och Romfartuna förskolor innebär att du får stora möjligheter att utvecklas som pedagog. Här lägger vi mycket fokus på kollegialt lärande och tar tillvara på varandras styrkor och kompetenser. Du arbetar i mindre undervisningsgrupp samtidigt som du är en del av ett större arbetslag på en stor enhet. Alla våra förskolor är övningsförskolor och tar emot lärarstudenter från Mälardalens högskola, detta berikar vår utbildning och undervisning och möjliggör att du kan arbeta som handledare. Skultuna är en serviceort 15 minuter norr om Västerås, orten har stort utbud och många möjligheter. Vi är en kommundelsförvaltning som har snabba beslutsvägar och närhet till varandra, vi är riktigt bra tillsammans.

Jobba med det viktigaste

Vårt mål är att bli en ledande skolstad där alla barn har tillgång till bästa möjliga lärande. För att lyckas med det behöver vi de bästa medarbetarna! Tillsammans hjälper vi våra barn att utvecklas till kunniga, kreativa, kompetenta och ansvarstagande individer i Västerås, Skultuna och världen. Vi hoppas att du vill vara med på resan och vara en viktig del i att lägga grunden till det livslånga lärandet.

Se lediga tjänster och ansök via Västerås stads webbplats

Förmåner för dig som arbetar hos oss

Hos oss får du friskvårdsbidrag. Det kan du bland annat använda till träning, friskvård och massage. Du får också arbetskläder som används för utomhusaktiviter. Om du är nyutexaminerad förskollärare får du en mentor som stöttar och vägleder dig i din nya roll. Utöver de förmåner som är unika för dig som jobbar i förskola och skola kan vi även erbjuda andra saker, så som föräldrapenningstillägg, tjänstepension, försäkringar och mycket mer. Dem kan du läsa mer om på länken nedan.

Övriga förmåner för dig som jobbar i Västerås stad 

Utvecklas med oss

Hos oss får du växa i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt för att utveckla olika former för kollegialt lärande där alla lär av varandra. Här får du kompetensutveckling i form av utbildningar, nätverk, olika utvecklingsmöjligheter i form av arbetslagsledare, barnpilot, mentor för nya förskollärare, samt traineeprogram för blivande skolledare, bara för att nämna några alternativ. Det betyder att du har goda möjligheter till nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.