Välkommen till Piltorpsskolan!

Piltorpsskolan erbjuder dig som elev en blandning av traditioner och nytänk med ständigt fokus på att du ska trivas och varje dag bli sedd och uppskattad av vänner och vuxna samtidigt som du rustar dig med de kunskaper och förmågor du behöver för att lyckas i framtiden.

Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor och funderingar.

Piltorpsskolan - skolan med blick mot omvärld och framtid.

$item.alt

Inför förskoleklassens start

Vi svarar på era frågor

Blivande elever, som idag går i förskolan, har ställt en massa frågor om hur det är att gå i förskoleklass och vi svarar på frågorna i den här filmen. Får du inte svar på dina frågor får du förstås gärna kontakta oss!

2021-04-12

$item.alt

Sök förskoleklass hos oss

Kika in och se hur förskoleklass har det

Träffa personal i förskoleklass, se lokaler och var med på ett par aktiviteter genom att titta på filmen. Du är välkommen att höra av dig med frågor och funderingar. Hoppas att vi får se dig i höst hos oss!

2020-12-01

Det kan vara ett svårt beslut att välja skola när det är dags för förskoleklass. Då vi i dessa tider inte kan bjuda in till möten på skolan har vi valt att göra en film där du får träffa personal, se lokaler och vara med på ett par aktiviteter som görs under ett läsår. Vill du veta mer får du gärna höra av dig till oss! Kom ihåg att söka till oss före den 7 februari. Välkommen till Piltorp!

Söka till förskoleklass

Under oktober skickar vi information till dig om hur du gör för att söka plats i förskoleklass.

Du ansöker om plats i grundskolans e-tjänst mellan den 10 januari och 7 februari 2022. På vasteras.se under Barn och utbildning kan du läsa mer om hur vår e-tjänst fungerar. I oktober skickar vi information till ditt barns folkbokföringsadress med mer information om hur du gör för att söka plats i förskoleklass.

2021-09-27

Om det är många som söker och alla inte kan få plats fördelas platserna enligt principen relativ närhet. Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att mejla eller ringa Kontaktcenter.

E-postadress
kontaktcenter@vasteras.se

021-39 00 00, vardagar klockan 8.00-16.30

Information om att söka skola och principen relativ närhet