Länk till mer information om IST Home

Välkommen till Piltorpsskolan!

Piltorpsskolan är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 6 och eget fritidshem. Skolan erbjuder en blandning av traditioner och nytänk. Fokus är att eleverna ska trivas och varje dag bli sedda och uppskattade och samtidigt få de kunskaper och förmågor som de behöver för att lyckas i framtiden. Piltorpsskolan är skolan med blick mot omvärld och framtid!

Sommarlov!

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Nu är det sommarlov! Vi önskar alla en trevlig sommar och välkomna tillbaka till hösten.

2024-06-14

Vi önskar gamla och nya elever välkomna till höstterminen 2024. Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2024-2025

Glad sommar!

$item.alt

Vi svarar på dina frågor

Lärarna i förskoleklass berättar

Inför skolstarten i höst har barn i förskolor skrivit frågor till lärarna i förskoleklass för att få veta mer om hur det är att börja i förskoleklass. Här svarar lärarna med en film. Du som sökt till oss inför hösten har fått hem information om besök och öppet hus. Varmt välkommen!

2024-05-05

• Piltorpsskolan