Välkommen till Piltorpsskolan!

Piltorpsskolan erbjuder dig som elev en blandning av traditioner och nytänk med ständigt fokus på att du ska trivas och varje dag bli sedd och uppskattad av vänner och vuxna samtidigt som du rustar dig med de kunskaper och förmågor du behöver för att lyckas i framtiden.

Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor och funderingar.

Piltorpsskolan - skolan med blick mot omvärld och framtid.

$item.alt

Inför förskoleklassens start

Vi svarar på era frågor

Blivande elever, som idag går i förskolan, har ställt en massa frågor om hur det är att gå i förskoleklass och vi svarar på frågorna i den här filmen. Får du inte svar på dina frågor får du förstås gärna kontakta oss!

2021-04-12

$item.alt

Sök förskoleklass hos oss

Kika in och se hur förskoleklass har det

Träffa personal i förskoleklass, se lokaler och var med på ett par aktiviteter genom att titta på filmen. Du är välkommen att höra av dig med frågor och funderingar. Hoppas att vi får se dig i höst hos oss!

2020-12-01

Det kan vara ett svårt beslut att välja skola när det är dags för förskoleklass. Då vi i dessa tider inte kan bjuda in till möten på skolan har vi valt att göra en film där du får träffa personal, se lokaler och vara med på ett par aktiviteter som görs under ett läsår. Vill du veta mer får du gärna höra av dig till oss! Kom ihåg att söka till oss före den 7 februari. Välkommen till Piltorp!

Sommarlov!

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Nu är det sommarlov! Vi önskar alla en trevlig sommar och välkomna tillbaka till hösten.

2021-06-16

Vi önskar gamla och nya elever välkomna till terminsstarten den 18 augusti. Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2021-2022

Glad sommar!