Välkommen till Skiljeboskolan

Skiljeboskolan är en grundskola med verksamhet från årskurs 7 till 9. Skolan präglas av samarbete, arbetsglädje och kunskap. Se hur det är på skolan genom att klicka på länken nedan:

Skolvideo - YouTube

Höstterminen 2022

Höstterminen pågår mellan 16 augusti till och med 22 december 2022

Om du har barn på vår skola hittar du information om höstterminens aktiviteter i vår lärplattform Vklass.

2022-08-16

Om du är intresserad av vår skola och vill veta mer om vårt arbetssätt är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Nu söker vi nya medarbetare!

Vill du vara med och utveckla Skiljeboskolan?

Just nu söker vi speciallärare och lärare i hem- och konsumentkunskap.

2022-08-12

På Skiljeboskolan arbetar vi tillsammans för att utveckla våra elever och rusta dem inför framtiden. Vi har fokus på formativ bedömning och språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen. Vi har ett fungerande kvalitetsarbete och vi är många som driver skolans utveckling framåt. Vill du vara en del av detta?

Välkommen med din ansökan! Här hittar du annonserna:

Lediga jobb - Västerås (vasteras.se)

Bilden visar Skiljeboskolan i bakgrunden. I förgrunden finns se siffror som nämns i texten.

Bra anledningar att välja Skiljeboskolan!

Vi gillar vår skola och känner stolthet över mycket som personal och elever lyckas med tillsammans varje dag. Här har vi valt att lyfta fram några siffror vi är extra stolta över.

2021-02-03

• 87 % av alla våra lärare är behöriga.
  • 81 % = vårt resultat i medarbetarundersökningen. Denna siffra visar på en hög nivå av engagemang och trivsel hos alla medarbetare.
  • 15 i SALSA-värde. Denna siffra visar att Skiljeboskolans elever lyckas med att nå sina kunskapsmål oavsett grundförutsättningar.
  • 94 % av våra elever känner sig alltid eller ofta trygga på skolan. En hög siffra som vi så klart alltid strävar efter ska bli ännu högre.
  • 20 = meritpoängen för betyget A. Vi är stolta över varje elev som når betyget A i ett ämne, eller betyget E eller allt däremellan. Vi är stolta över varje elev som tar ett nytt utvecklingssteg och når nya kunskaper utifrån sina förutsättningar och mål.
  • Skiljeboskolan