Länk till Vklass

Välkommen till Edströmska gymnasiet!

Edströmska har följande program: Fordon- och transport, Flygteknik och Bygg- och anläggning. Vi är ett fordonstekniskt center som erbjuder utbildningar som efterfrågas av företagen i regionen. En modern utbildning ger en stadig grund för möjligheten att både arbeta och läsa vidare på högre studier. Utbildning idag för imorgon.

Satsa på en modern utbildning hos oss – så satsar vi på dig.

En tjej och en kille står i skyddskläder framför en lastbil skyltad Edströmska tillsammans med en lärare.

Nya informationsmöten 19 januari

Håll utkik på webben efter anmälan

Tack till alla som deltog på våra informationsmöten den 24 oktober. Om du missade det finns en ny chans i januari. Anmälan till den kommer att komma när det börjar närma sig. Håll utik här på webben och på vår facebooksida.

Informationstillfällena är till för dig som ska börja på gymnasiet och är intresserad av Eströmska och något av våra program. Det är en ersättning för de Öppna hus som vi normalt brukar ha. Det är obligatorisk föranmälan till informationstillfällena.

När vi planerar för informationstillfället följer vi rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Smittskyddsenheten på Region Västmanland. Förändringar kan ske på grund av pandemin. Om det sker uppdaterar vi på webben.

Passa under tiden på att läsa om våra program:

Bygg- och anläggningsprogrammet

Flygteknikprogrammet

Fordon- och transportprogrammet

På vår webb hittar du även mer information om vår skola.

  • Du är här:
  • Edströmska