Välkommen till Edströmska gymnasiet!

Edströmska har följande program: Fordon- och transport, Flygteknik och Bygg- och anläggning. Vi är ett fordonstekniskt center som erbjuder utbildningar som efterfrågas av företagen i regionen. En modern utbildning ger en stadig grund för möjligheten att både arbeta och läsa vidare på högre studier. Utbildning idag för imorgon.

Satsa på en modern utbildning hos oss – så satsar vi på dig.

Tisdagen 17/1 kl. 18.00-20.00

Funderar du fortfarande på vilket gymnasium du ska välja? Kom gärna på besök under vårt öppna hus så har du möjlighet att få träffa både elever och lärare och framför allt få en känsla för hur det är att vara elev på Edströmska.

2023-01-16

Välj Edströmska!

Gymnasieval 2023

Läs i VLTs gymnasiebilaga om skolor och program

2022-12-06

Digital broschyr inför gymnasievalet – om fordonsbranschen

Fordonsbranschen söker 6 800 nya medarbetare!

Läs om branschens alla möjligheter !

2022-12-06

Prova på dagar

Blev du sugen på att testa själv hur det är att läsa på Edströmska? Kom och hälsa på oss!

2022-11-20

Ta kontakt med din studie- och yrkesvägledare för mer information om hur man bokar en dag för att besöka ett av våra program.

Öppet hus blev en succé !

Lördagen den 19 november var både personalen och branchrepresentatnter på plats när många glada och förväntningsfulla besökare kom och hälsade på oss.

2022-10-28

• Edströmska