Länk till Vklass

Våra profiler

Idrott och hälsa - fotboll

Den här profilen är för dig som vill kombinera studier och fotboll under din gymnasietid. Fotbollsprofilen riktar sig till dig som har hög målsättning med ditt idrottande och vill utvecklas som spelare.


För att söka den här profilen behöver du vara fotbollsspelare som är aktiv i en förening. Under tre timmar i veckan får du ha idrott och hälsa med utbildade fotbollssledare. Det är skolan som står för all träning och teori.
Läser du fotbollsprofil kan du få möjlighet att resa utomlands för att delta i turneringar. Vi har de senaste åren deltagit i USA-cup med våra skollag.

Läs mer i profilbladet nedan.

Profilblad fotboll Pdf, 344.7 kB.

Idrott och hälsa - specialisering träningslära

Spetsa din gymnasieutbildning med extra idrott.


Vill du utveckla din egen fysiska förmåga? Hur ser ett optimalt styrkesträningsprogram ut? Vilken typ av konditionsträning behöver lagidrottare? Hur påverkar sömnen effekten av träning?
Dessa och många fler områden kommer du att få fördjupa under din tid på profilen. Utbildningen är upplagd med hög grad av individuell och gemensam träning kombinerat med relevant teori.


Läs mer i profilbladet nedan.

Profilblad specialisering träningslära Pdf, 342.3 kB.

Musikprofil

Musikprofilen är för dig som vill kombinera studier med musik under din gymnasietid. Du får möjlighet att utveckla din musikalitet ännu mer.


Det här är för dig som aktivt sjunger eller spelar instrument. Tre timmar i veckan får du ha musik med utbildade utbildade musiklärare och sångpedagoger. Inför högtider som exempelvis lucia och skolavslutningar är det elever från musikprofilen som deltar i kör och ensemble.

Läs mer i profilbladet nedan.

Profilblad musikprofil Pdf, 343 kB.